Evacuare

Alegeți din selecția noastră de piese de evacuare pentru orice reparație de stivuitoare si utilaje logistice. Oferim mărci de top la prețuri competitive.

CERERE OFERTA

Asigurăm, pentru majoritatea mărcilor de echipamente logistice prezente în România, piese de schimb pentru stivuitoare, transpaleți, nacele și alte tipuri de echipamente logistice.

Oferim reparații pentru stivuitoare noi, în garanție sau postgaranție.

De asemenea, efectuăm reparații pentru stivuitoare second-hand, indiferent de marca acestora. La prima intervenție evaluăm starea generală a stivuitorului.

Putem oferi contracte de întreținere periodică pentru stivuitoare și transpalete reparate, tehnicienii noștri vor monitoriza periodic starea stivuitorului și vor asigura lucrările de întreținere.

Pentru reparațiile stivuitoarelor, oferim piese de schimb originale sau piese de schimb certificate CE pentru stivuitoare.

Stivuitoarele au, de obicei, sisteme de evacuare similare cu cele găsite în automobile, deși adaptate pentru uz industrial.

Întreținerea regulată, inclusiv inspecțiile pentru semne de coroziune, scurgeri sau deteriorare, poate ajuta la identificarea problemelor potențiale înainte ca acestea să ducă la reparații costisitoare sau timpi de nefuncționare.

În plus, operarea stivuitorului în conformitate cu recomandările producătorului și evitarea ralantiului excesiv poate prelungi durata de viață a componentelor sistemului de evacuare.

Iată componentele comune ale unui sistem de evacuare a unui stivuitor și punctele lor potențiale de defecțiune:

Mai multe detalii
Evacuare Evacuare

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.