Stivuitor GPL Hyster H2.5FT

2.5T

4.9m

YOM

2018

13931

9.250 €
Nu include TVA
Stivuitor GPL Hyster H2.5FT
search
  • Stivuitor GPL Hyster H2.5FT - Capacitate (kg) = 2500 image 1
  • Stivuitor GPL Hyster H2.5FT - Ridicare (cm) = 490 image 2
  • Stivuitor GPL Hyster H2.5FT - Inaltimea minima (cm) = 215 image 3
  • Stivuitor GPL Hyster H2.5FT - Tip motor = GPL image 4
  • Stivuitor GPL Hyster H2.5FT - Anul de fabricatie = 2018 image 5

CERERE OFERTA

Capacitate: 2.50 tone, ridicare: 4.90 metri, inaltime minima: 2.15 metri, catarg: triplex cu ridicare libera, greutate totala: 4.08 tone, motor: GPL, anul fabricatiei: 2018.

Tip atasament: Side Shift Integral

ACEST UTILAJ SE POATE INCHIRIA

Pentru a afla mai multe detalii detalii despre optiunile de inchiriere stivuitoare, transpalete si alte utilaje utilaje, urmati acest link.

Fara Avans! Full service!


ACEST UTILAJ SE POATE ACHIZITIONA IN RATE

Pentru a achizitiona acest utilaj in rate , urmati acest link. Detalii achizitii in rate pentru stivuitoare, transpalete si utilaje.

Cea mai buna solutie pentru eficientizarea efortului financiar.

HYSTER H2.5FTStivuitor GPL Hyster H2.5FT

HYSTER H-2.5-FT este un stivuitor versatil și eficient care combină puterea, fiabilitatea și precizia pentru a satisface cerințele diferitelor aplicații de manipulare a materialelor. Cu o capacitate maximă de ridicare de 2,5 tone (5500 lbs), acest stivuitor este proiectat să manipuleze cu ușurință încărcături grele, ceea ce îl face o alegere ideală pentru depozite, centre de distribuție, fabrici de producție și multe altele.

Echipat cu tehnologie avansată și o construcție robustă, H-2.5-FT asigură performanțe și durabilitate optime. Motorul său puternic oferă o putere amplă pentru o funcționare lină și eficientă, permițând o accelerare rapidă și un control precis. Designul ergonomic al stivuitorului acordă prioritate confortului și siguranței operatorului, oferind un scaun reglabil, comenzi ușor de utilizat și o vizibilitate excelentă din cabina spațioasă.

H-2.5-FT este echipat cu o serie de caracteristici inteligente care sporesc productivitatea și eficiența. Sistemul său hidraulic receptiv permite ridicarea și coborârea rapidă a încărcăturilor, reducând durata ciclurilor și crescând productivitatea generală. De asemenea, stivuitorul încorporează caracteristici avansate de siguranță, cum ar fi frâna de parcare automată și controlul stabilității, asigurând o funcționare sigură chiar și în medii dificile.

Întreținerea și posibilitatea de service sunt făcute convenabil cu H-2.5-FT. Stivuitorul este proiectat pentru acces ușor la componentele cheie, permițând inspecții rapide și sarcini de întreținere de rutină. Acest lucru minimizează timpul de nefuncționare și ajută la maximizarea eficienței operaționale.

În general, HYSTER H-2.5-FT este un stivuitor de înaltă performanță care excelează în sarcinile solicitante de manipulare a materialelor. Datorită construcției sale robuste, a caracteristicilor avansate și a accentului pus pe confortul și siguranța operatorului, este o alegere fiabilă și eficientă pentru întreprinderile care doresc să își optimizeze operațiunile și să obțină o productivitate mai mare.

Logo UTEC HidrauliceUTEC Hidraulice este partenerul dumneavoastra de incredere in domeniul utilajelor si echipamentelor industriale.

Puteti achizitiona prin noi utilaje industriale si de constructii, stivuitoare electrice, diesel si GPL, transpalete mecanice si electrice, transpalete cu catarg, reachtruck-uri, platforme si nacele, noi si utilizate. Avem un sistem de monitorizare, toate au istoria reviziilor si reparatiilor documentata, folosim piese noi.

Oferim servicii de inchiriere, toate stivuitoarele si transpaletele sunt disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere.

Pentru orice alte stivuitoare: Diesel, GPL sau Electrice va rog sa ma contactati pentru a verifica impreuna stocul. Toate stivuitoarele vandute beneficiaza de o revizie generala si garantie!

Avem service pentru revizii si reparatii utilaje si echipamente.

Suntem firma de incredere cu autorizatie ISCIR si ISO.

B5S2-H25FT-LJ29

Fisa tehnica

Capacitate (kg)
2500
Ridicare (cm)
490
Inaltimea minima (cm)
215
Tip motor
GPL
Anul de fabricatie
2018
Ore inregistrate
13931
Tip catarg
triplex
Ridicare libere (Y/N)
yes
Greutate totala (kg)
4080

Referinte specifice

mpn
H25FT
Folosit
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.