Senzori pentru stivuitoare, untitati electrice de control si comanda

Selecția noastră de unități electrice și de control este perfectă pentru orice reparație de stivuitoare si utilaje logistice. Alegeți din mărci de top la prețuri competitive.

CERERE OFERTA

UTEC Hidraulice va ofera o gama larga de senzori pentru stivuitoare, untitati electrice de control si comanda.

Senzorii masora parametrii stivuitorului, ii convertesc in semnale electronice, trimit aceste semnale catre unitatatile de control si comanda ale stivuitorului.

Unitatatile de control si comnda, in urma informatiilor primite de la senzori, declanseaza actiuni automate prin intermediul actuatoarelor electrice, a valvelor hidraulice, tranzitorilor, contactorilor si releele stivuitorului.

Controlul electronic al stivuitoarelor permite controlul extrem de sensibil al acestora. Controleaza toate miscarile stivuitorului si ale sistemului hidraulic de lucru. Monitorizeaza senzorii electrici pentru a preveni defectiunile.

Senzori pentru stivuitor:

  • Senzor nivel apa, carburant, ulei. Acest tip de senzor masoara nivelul fluidului intr-un rezervor si semnalizeaza cand trebuie sa alimentati sau sa completati, dupa caz, cu ulei, atigel, etc.
  • Senzorii de presiune masoara presiune uleiului hidraulic al stivuitorului, presiunea de ulei a motorului sau presiunea din anvelope.
  • Senzorii de temperatura monitorizeaza motorul si sistemul hidraulic pentru a lucra in parametrii de temperatura prestabiliti. Daca temperatura depaseste nivelul de siguranta acestia semnalizeaza acest lucru.
  • Senzorii de proximitate folosesc campuri electromagnetice, semnale acustice sau fascicule infrarosii. Acestia sunt utilizati pentru a detecta de la distanta obiecte, fara a le atinge. Senzorii de proximitate pentru stivuitoare sunt esentiali in automatizarea acestuia.

Controler TOYOTA ECS 4Y

Coduri OE calculator stivuitor Toyota ECS 4Y: 24110-U2233-71ORG, 24110-U2233-71PDE Coduri OE calculator stivuitor Toyota: 24410-23330-71-ORG Coduri OE calculator stivuitor Toyota ECS 4Y, 1FZ: 24110-26603-71

Encoder pedala de acceleratie stivuitor electric TCM

Senzor encoder potentiometru pedala de acceleratie stivuitor electric TCM FB15-6 Senzor encoder potentiometru pedala de acceleratie stivuitor electric TCM FB20-6 Senzor encoder potentiometru pedala de acceleratie stivuitor electric TCM FB25-6 Senzor encoder potentiometru pedala de acceleratie stivuitor electric TCM FB30-6

De asemenea, oferim o gama foarte mare de senzori pentru stivuitare, putem asigura aproape orice senzor de stivuitor. Senzori de curent, senzori de admisie a aerului, senzori optici, sonde lambda pentru motorul termic al stivuitorului.

Daca nu e prezenta in site componenta de care aveti nevoie, folositi formularul pentru a cerere o oferta si noi ne vom ocupa de identificarea corecta piesei de schimb. Gama de senzori si module electronice pentru stivuitoare este foarte mare si este foarte dificil sa o prezentam in site.

Mai multe detalii
Unități electrice și de control Unitati electrice si de comanda

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.