UTEC Hidraulice este un magazin online cu sediul în București. Vânzătorul poate fi UTEC Hidraulice sau un partener al UTEC Hidraulice, iar Cumpărătorul poate fi oricine care are peste 16 ani și face o comandă pe site. Clientul este o persoană care are acces la conținutul site-ului și care creează și folosește un cont. Utilizatorul este o persoană înregistrată pe site.

Nickname-ul este un pseudonim folosit de Utilizator/Cumpărător pentru a adăuga conținut pe site. Contul este o secțiune pe site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă, care permite Cumpărătorului să transmită comenzi și să conțină informații despre istoricul său pe site.

Favoritele sunt liste cu produse sau servicii pe care Cumpărătorul/Utilizatorul le urmărește pentru o posibilă achiziție. Cosul meu este o secțiune în care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adăuga bunuri sau servicii pe care dorește să le achiziționeze.

Site-ul este magazinul online UTEC Hidraulice, iar comanda este un document electronic prin care Cumpărătorul exprimă intenția de a cumpăra bunuri sau servicii de pe site. Contractul este acordul la distanță dintre Vânzător și Cumpărător.

Continutul include toate informațiile de pe site, e-mailurile trimise de Vânzător și orice altă informație comunicată prin mijloace electronice. Review-ul este o evaluare scrisă a unui bun sau serviciu, iar Rating-ul exprimă gradul de satisfacție al Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului sub formă de stele.

Comentariul este o apreciere sau observație critică, iar întrebarea este o formulare pentru a obține informații. Răspunsul este informația transmisă celui care a adresat o întrebare pe site. Acestea nu sunt permise pentru bunurile din categoria "Tutun și țigări" conform legilor din România.