Mărfurile sunt expediate în general în termen de 24 de ore de la primirea plății și sunt expediate prin intermediul companiilor de curierat oficiale cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați alte soluții de livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă.

În funcție de produsul pe care îl cumpărați, livrăm din diferite locații din Europa. Acest lucru poate afecta timpul de livrare.

Dacă cumpărați dintr-o țară din afara UE, produsele dvs. pot fi supuse taxelor vamale și altor taxe. Vă rugăm să vă asigurați că știți înainte de a comanda.

Taxele de expediere includ taxele de macanipulare și ambalare, precum și costurile de expediere. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să vă grupați articolele într-o singură comandă. Nu putem grupa două comenzi distincte plasate separat, iar taxele de transport se vor aplica fiecăreia dintre ele. Coletul dvs. va fi expediat pe riscul dvs., dar se acordă o atenție deosebită pentru a proteja obiectele fragile.

Dacă nu există alte specificații în pagina produsului, costul de livrare nu este inclus în preț.