Kituri si seturi de reparații

Păstrați-vă stivuitorul în stare optimă cu selecția noastră de kituri de reparații stivuitoare si utilaje logistice. Oferim mărci de top la prețuri competitive.

CERERE OFERTA

Seturile de reparații pentru componentele hidraulice ale stivuitoarelor includ de obicei diverse piese necesare pentru a remedia problemele obișnuite cu sistemele hidraulice.

Aceste kituri pot varia în funcție de componenta specifică care necesită reparații (cum ar fi cilindri, pompe, supape etc.) și de marca și modelul stivuitorului. Cu toate acestea, unele articole obișnuite pe care le puteți găsi într-un kit de reparare a componentelor hidraulice ale stivuitoarelor includ:

  • Etanșări: inele O, garnituri de piston, garnituri de tijă și alte tipuri de etanșări pentru a preveni scurgerile de lichid hidraulic.
  • Garnituri: garniturile sunt folosite pentru a crea o etanșare între suprafețele de îmbinare a componentelor hidraulice.
  • Rulmenți: se pot include rulmenți pentru componentele care le necesită, cum ar fi rulmenții pompei.
  • Arcuri: unele componente hidraulice, cum ar fi supapele, pot folosi arcuri pentru o funcționare corespunzătoare.
  • Șaibe: pot fi incluse șaibe pentru a asigura etanșarea și asamblarea corespunzătoare a componentelor.
  • Pistoane: dacă reparația implică pistonul într-un cilindru hidraulic, poate fi inclus un piston de schimb.
  • Supape: kiturile de reparații pentru supapele hidraulice pot include componente sau garnituri de înlocuire pentru supape.
  • Șuruburi, piulițe și alte componente: hardware-ul necesar pentru asamblarea sau reasamblarea componentelor.

Este important să vă asigurați că setul de reparații pe care îl achiziționați este compatibil cu marca și modelul stivuitorului dvs. și abordează problema specifică cu care vă confruntați cu componenta hidraulică.

Dacă nu sunteți sigur ce kit să cumpărați sau cum să efectuați reparația, este recomandat să consultați un tehnician calificat sau producătorul stivuitorului pentru îndrumare.

Kituri si seturi de reparații Seturi de reparatii

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.