Platforma aeriană | Nacele

Descoperiți gama noastră de platforme aerienesi nacele pentru orice lucrare. Cumpărați acum pentru mărci de top și prețuri competitive.

CERERE OFERTA

Platformele aeriene sunt disponibile în diferite tipuri, fiecare proiectată pentru aplicații și medii specifice.

Tipuri de platforme aeriene

Ridicator cu braț.

Cunoscute și sub denumirea de cherry pickers, aceste platforme au brațe extensibile (brațe) cu o găleată sau platformă la capăt pentru ridicarea muncitorilor și a echipamentelor. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru sarcini precum construcția, întreținerea și stingerea incendiilor.

Ridicator cu foarfecă.

Aceste platforme au o structură de susținere metalică încrucișată care se alungește vertical atunci când sunt activate. Sunt ideale pentru sarcini precum întreținerea interioară, construcția și lucrările de instalare.

Platforme de lucru aeriene AWP-uri.

Termen generic pentru orice platformă folosită pentru a ridica lucrătorii și echipamentele pentru a accesa zone greu accesibile. Acestea pot include ascensoare cu braț, ascensoare foarfece și alte tipuri.

Spider Lift.

Acestea sunt platforme compacte și versatile montate pe patru sau mai multe picioare care pot fi ajustate pentru a lucra pe terenuri denivelate sau în interior, unde spațiul este limitat.

Ridicator montat pe remorcă.

Acestea sunt de obicei platforme aeriene mai mici montate pe remorci, ceea ce le face ușor de transportat la diferite șantiere. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru sarcini precum tăierea copacilor, întreținerea și vopsirea.

Ridicator vertical de catarg.

Aceste ascensoare constau dintr-un singur catarg vertical cu o platformă în partea de sus. Sunt folosite pentru sarcini precum întreținere, instalare și depozitare, în special în spații închise.

Manupulare telescopică.

Deși sunt utilizate în principal pentru ridicarea și mutarea materialelor, unele manipulatoare telescopice sunt echipate cu platforme pentru ridicarea lucrătorilor. Sunt versatile și utilizate în mod obișnuit în construcții, agricultură și depozitare.

Ridicator cu braț articulat.

Aceste ascensoare au mai multe secțiuni unite prin articulații articulate, permițând o mai mare flexibilitate și rază de acțiune. Sunt potrivite pentru sarcini precum spălarea ferestrelor, întreținerea clădirilor și construcții.

Platformă montată pe camion.

Aceste platforme sunt montate pe camioane, oferind mobilitate și acoperire pentru sarcini precum întreținerea utilităților, lucrările de telecomunicații și instalarea semnalizării.

Ridicator personal.

Aceste ascensoare sunt ușoare și compacte, concepute pentru a fi folosite de o singură persoană. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru sarcini precum gestionarea stocurilor, lucrări electrice și afișaje de vânzare cu amănuntul.

Fiecare tip de platformă aeriană are propriile sale avantaje și limitări, așa că alegerea celei potrivite depinde de factori precum cerințele de înălțime, teren, rază de acțiune și capacitatea de greutate.

Mai multe detalii
Platforma aeriană, Nacele Nacele

Filtre active